Enfant terrible van FC Groningen krijgt nieuwe kans in Serie A

14 januari 2023, 12:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

FC Groningen-probleemkind Cyril Ngonge heeft een nieuwe club gevonden. De aanvaller vertrek naar de Serie A en gaat voetballen bij Hellas Verona. Ngonge mocht vertrekken bij de Trots van het Noorden en gaat naar verluidt voor tweeëneenhalf seizoen tekenen bij de nummer achttien van de Italiaanse competitie.

De Belgische vleugelaanvaller wordt in dezer dagen medisch gekeurd in Italië. Van een persoonlijk akkkoord was al langere tijd sprake, alleen moest FC Groningen nog tot een akkoord komen met Hellas Verona. De nummer vijftien van de Eredivisie eiste een trainsfersom voor de oud-PSV'er.

Ngonge kende een hectische periode bij de Groningse club. De aanvaller maakte in 43 competitiewedstrijden tien doelpunten, waarvan een aantal van bijzondere schoonheid waren. Echter kwam de Belg ook verschillende keren negatief in het nieuws. Vlak voor de winterstop werd de aanvaller zelfs uit de selectie gezet en medegedeeld dat hij opzoek mocht naar een nieuwe club.

Lees ook: FC Groningen is er klaar mee: Cyril Ngonge mag vertrekken

FC Groningen kent een belabberd seizoen en stuurde vlak voor de kerst trainer Frank Wormuth de laan uit. Ondertussen waren de Groningers afgezakt naar een vijftiende plaats, met slechts één punt boven de gevreesde degradatiestreep. Tot overmaat van ramp schakelde de amateurs van Spakenburg de Trots van het Noorden uit voor het bekertoernooi. Dennis van de Ree moet in de tweede seizoenshelft FC Groningen in de Eredivisie zien te houden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen