Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Advocaat dendert door en bindt MVV aan zegekar; 'rood' Ajax

Advocaat dendert door en bindt MVV aan zegekar; 'rood' Ajax

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 januari 2023 – ADO Den Haag heeft vrijdagavond drie punten gepakt in de thuiswedstrijd tegen MVV Maastricht: 2-1. De ploeg van trainer Dick Advocaat moest diep gaan om de bezoekers uit Limburg over de knie te krijgen. Advocaat boekte zodoende zijn derde overwinning als trainer van de Hagenaars.

ADO ging voor eigen publiek voortvarend van start en stond al na tien minuten spelen op een 1-0 voorsprong. Een fraaie pass van Malik Sellouki werd knap gecontroleerd door Thomas Verheydt, die van dichtbij hard raak schoot. Dat leek ook de ruststand te worden, maar in de slotfase sloeg MVV toe. Na een overtreding van Tyrese Asante ging de bal op de stip. De strafschop werd binnen geschoten door Koen Kostons: 1-1.

Bekijk ook: Ongelofelijk: Jong Ajax-invaller pakt na halve minuut rood

In het tweede bedrijf besloten beide ploegen de aanval te zoeken. De grootste kans was voor de bezoekers uit Limburg, die via Ruben van Bommel heel dicht bij de overwinning waren. De achttienjarige zoon van Mark van Bommel zag zijn poging tegen de paal vliegen. Aan de overkant was ADO ook dreigend en werd het in de slotfase beloond. Asante stond na een vrije trap helemaal vrij en zorgde met zijn rake kopbal voor groot feest.

De Graafschap - Jong Ajax 3-0
Het bezoekje aan De Graafschap werd er voor Jong Ajax een om snel te vergeten. De talenten uit Amsterdam eindigden namelijk met negen man in Doetinchem. Kristian Hlynsson kreeg vlak voor rust namelijk een directe rode kaart en na de thee gold dat ook voor invaller Neal Viereck. Hij stond op dat moment twee minuten binnen de lijnen. De Graafschap won uiteindelijk door twee doelpunten van Charlison Benschop en een treffer van Devin Haen met 3-0.

Overige uitslagen
Telstar - Jong AZ 1-0
Roda JC - TOP Oss 1-1
Helmond Sport - NAC Breda 2-2 Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd