Feyenoord-target ontbreekt bij RB Salzburg vanwege 'transferperikelen'

13 januari 2023, 18:22   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Vermeend Feyenoord-target Kamil Piatkowski (22) ontbreekt dit weekend bij RB Salzburg. De verdediger zit niet in de selectie voor het oefenduel met Bayern München, omdat hij in onderhandeling is met een buitenlandse club. De Rotterdammers hadden belangstelling, maar het is de vraag of zij ook de club zijn met wie de Pool spreekt.

Zijn werkgever maakt melding van de contractonderhandelingen tussen Piatkowski en zijn mogelijke volgende werkgever, maar naast Feyenoord had ook Leicester City serieuze belangstelling. Journalist Tomasz Wlodarszyk bracht donderdagavond naar buiten dat de Engelse club ook belangstelling zou hebben voor de drievoudig international van Polen.

In de buitenlandse media wordt zowel gesproken over belangstelling van The Foxes als ook nog de interesse die Feyenoord in hem zou hebben. Veel concreter dan geruchten was het bij beide clubs nog niet, waardoor het nog moeilijk te zeggen welke van de twee clubs het betreft. Vermoedelijk zal het niet al te lang meer duren voordat Piatkowski ergens gespot wordt en er een bestemming bekend zal worden.

Lees ookSlot neemt schrik weg over Hancko: "De voortekenen zijn positief"

Hancko twijfelgeval

Er was vrijdag nog meer verdedigersnieuws rond Feyenoord, want de club liet weten dat de inzetbaarheid van Dávid Hancko dit weekend onzeker is. De centrale verdediger viel in de bekerwedstrijd tegen PEC Zwolle uit met een schouderblessure. De ernst valt gelukkig voor de Rotterdammers mee, vermoedelijk was er slechts een zenuw geraakt en dat was het meest gunstigste scenario. 'De komende dagen moet blijken of Arne Slot in Euroborg een beroep kan doen op hem', is de update op de clubsite over hem.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen