Van Nistelrooij vreest Gakpo-scenario voor Madueke: "Dat is wel zorgelijk"

13 januari 2023, 16:50   Bijgewerkt: 13 januari 2023, 17:23

Ruud van Nistelrooij heeft bevestigd dat Chelsea serieuze belangstelling heeft voor PSV-aanvaller Noni Madueke (20). De buitenspeler staat op verschillende lijstjes en daar baalt de oefenmeester van. "Dat heb ik liever niet. Maar ik bepaal het niet dat er voor hem veel belangstelling is."

Dat vertelde de oefenmeester tijdens de persconferentie voorafgaand aan het duel van PSV tegen Fortuna Sittard dit weekend. "Dat is wel zorgelijk. We moeten kijken of we hem kunnen behouden. Daar hoop ik heel erg op", zei Van Nistelrooij desgevraagd over Madueke tegenover het Eindhovens Dagblad. Hetzelfde zei hij recentelijk over Cody Gakpo, die uiteindelijk wel naar Liverpool vertrok.

"Er kunnen situaties ontstaan waarbij clubs met een aanbieding komen, die niet tegen te houden is", weet Van Nistelrooij, die eventueel de transfermarkt op moet als er nog een aanvaller vertrekt. "Dan moet je klaar staan met meerdere opties, want dan zou je de tweede speler kwijtraken in de winter." Vooralsnog werd er na de deal met Gakpo nog geen vervanger gehaald voor de international van Oranje. 

Van Nistelrooij ontkende anderzijds dat er wat speelt rondom de keepers van PSV. "Ik heb er geloof ik nog nooit zoveel op het trainingsveld gehad, als ik vandaag keek", doelde hij op de hoeveelheid goalies in Eindhoven. Recentelijk werd Roy Steur nog toegevoegd aan de selectie, hij sluit aan bij de beloften. Maar de geruchten rond Hendrik van Crombrugge zijn volgens Van Nistelrooij dus niet juist.

Lees ookAlleen 'Gakpo-bedrag' kan PSV op andere gedachten brengen

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen