Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ten Hag verrast collega-coach: "Hebben samen biertje gedronken"

Ten Hag verrast collega-coach: "Hebben samen biertje gedronken"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 januari 2023 – Erik ten Hag heeft een geweldige indruk gemaakt op Charlton Athletic-manager Dean Holden. Na de onderlinge wedstrijd in de League Cup afgelopen week werd de jonge oefenmeester uitgenodigd door de Nederlandse coach voor een gesprek. Holden is vol lof over zijn collega, door wie hij werd verslagen.

Tegenover The Manchester Evening News blikt Holden, die ook nog eens een fervent Manchester United-fan is en al jarenlang een seizoenkaart heeft op Old Trafford, terug op de ontmoeting. "We hebben zo'n tien à vijftien minuten gesproken na de wedstrijd", vertelde de coach vol trots over zijn contact met Ten Hag na de kwartfinale in de League Cup.

"We hebben samen een biertje gedronken op zijn kantoor en hij gaf me een fles wijn voor mijn vrouw", vervolgde Holden, die nog een cadeau kreeg. "Hij gaf met het Rashford-shirt." De aanvaller had als invaller het tweede en derde doelpunt gemaakt namens The Red Devils, waardoor Charlton definitief uitgeschakeld werd. Desondanks was Holden dolblij met het gebaar van Ten Hag.

Lees ook: 'Manchester United wist dat het te veel voor Antony betaalde'

"Maar belangrijker dan dat, nodigde Ten Hag mij uit om naar Carrington (waar de jeugdopleiding van Manchester United speelt, red.) te komen kijken. Als jonge coach is het van onschatbare waarde om te leren van de beste trainers ter wereld", loofde Holding. "Dit was voor mij een hele bijzondere ervaring. Ik heb in de loop der jaren in alle hoeken van dit stadion gestaan, maar ik had nooit gedacht dat ik in de technische ruimtes zou komen." Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd