'Cillessen krijgt nieuwe kans in Oranje: hoogbezoek bij NEC-training'

13 januari 2023, 16:15

Patrick Lodewijks, keeperstrainer in de staf van bondscoach Ronald Koeman, is vrijdag op bezoek geweest bij Jasper Cillessen. Lodewijks kreeg naar verluidt de opdracht om aan iedere potentiële Oranje-doelman een bezoek te brengen. Dat betekent, hoogstwaarschijnlijk, dus erg goed nieuws voor Cillessen. De 33-jarige goalie was afgelopen WK in Qatar de verrassende afwezige in de selectie van Louis van Gaal.

Dat bracht De Telegraaf bracht vrijdagmiddag naar buiten over Cillessen. Lodewijks keert onder Koeman terug als keeperstrainer als opvolger van Frans Hoek en kreeg direct een taak toegediend. Het feit dat Lodewijks in gesprek gaat met Cillessen geeft een hoopgevend signaal af voor de doelman. Hierdoor wordt bevestigd dat de Nijmegenaar nog niet van de radar is verdwijnen.

Geen WK

Het mislopen van het WK betekende een klap voor de NEC-keeper. Cillessen keerde afgelopen zomer terug bij zijn oude liefde om een plek in de Oranje-selectie te veroveren. Na een aantal uitstekende wedstrijden, waarin de Nijmegenaar uitblonk, werd de doelman tot ook zijn eigen grote verrassing niet opgeroepen. Andries Noppert, Remko Pasveer en Justin Bijlow kregen de de voorkeur in de Oranje-selectie boven Cillessen.

De oud-doelman van Ajax, FC Barcelona en Valencia zette de knop om en wil onder nieuwe bondscoach Koeman een plek krijgen in het Nederlands elftal. Afgelopen weekend was Cillessen erg belangrijk in het gelijkspel tegen Ajax (1-1). Daarnaast heeft de NEC-keeper het hoogste reddingspercentage van alle keepers in de Eredivisie en was hij onder Koeman een vaste waarde: dat zal vermoedelijk niet anders zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

NEE NOPPERT is beter

0laf
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Koeman, doe dat nou niet. Laat die Cillessen lekker bij NEC blijven.Goede keeper, maar te oud, geen teamplayer dus in die zin niet heel bruikbaar in de groep.

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Nee je moet allemaal vriendjes zijn . Dat hebben we in qatar gezien met floppert en de rest van dat enge sekte achtige oranje . Koeman moet gewoon kiezen voor de beste 3 keepers en ook spelers Geen gezeik meer . Groepsgevoel kun je niet kweken dat ontstaat ja of nee

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

NOPPERT onder de lat goede keeper

JOKKER
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Klopt loopt alles te ver stieren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen