Memphis lijkt streep te kunnen zetten door transfer naar Atlético

13 januari 2023, 13:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Alles leek in kannen en kruiken, maar de transfer van Memphis Depay naar Atlético Madrid gaat volgens journalist Alfred Martínez waarschijnlijk niet door. FC Barcelona zou de 28-jarige Nederlandse aanvaller niet naar een concurrent willen laten gaan.

Daarmee spreekt Martínez onder meer Marca tegen. De Spaanse krant schreef donderdag nog dat de onderhandelingen tussen Barcelona en Atlético zich in een stroomversnelling bevonden. Volgens Martínez wil Barça best meewerken aan een vertrek van Memphis, maar het heeft de Catalaanse voorkeur om de Oranje-international naar een club te laten gaan die niet als concurrent kan worden beschouwd.

Er kan volgens Martínez zo goed als een streep worden gezet door de optie-Atlético. Dat is een hard gelag voor Memphis, die naar verluidt wel oren had naar een overgang naar de club uit de Spaanse hoofdstad. Memphis werd door Atlético gezien als mogelijke opvolger van João Félix, die donderdag zijn tijdelijke transfer naar Chelsea afrondde.

Weinig speeltijd

De toekomst van Memphis is voorlopig nog omgeven door vraagtekens. Er zou belangstelling uit de Premier League zijn, maar een langer verblijf bij Barcelona lijkt ook niet uitgesloten. In Camp Nou lijkt hij de komende maanden niet op heel veel speeltijd te kunnen rekenen. Zelfs bij afwezigheid van Robert Lewandowski lijkt een spaarzame basisplaats of een invalbeurt het hoogst haalbare.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Als je een speler niet of nauwelijks laat spelen hoef je toch ook niet bang te zijn dat hij naar de concurrent gaat?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen