Alleen 'Gakpo-bedrag' kan PSV op andere gedachten brengen

13 januari 2023, 08:55   Bijgewerkt: 13 januari 2023, 09:14

Voor PSV is een vertrek van Noni Madueke alleen bespreekbaar als de absolute hoofdprijs wordt betaald. Deze week werd bekend dat de twintigjarige Engelse aanvaller op de radar van Chelsea staat. Het Eindhovens Dagblad weet welke vraagprijs PSV voor Madueke hanteert.

PSV wil na het vertrek van Cody Gakpo naar Liverpool eigenlijk niemand meer kwijt. Het is echter goed mogelijk dat Chelsea zich de komende weken nog gaat melden in het Philips Stadion. De Premier League-gigant zou twijfelen over het uitbrengen van een topbod op Madueke. PSV wil de buitenspeler eigenlijk pas komende zomer op z'n vroegst verkopen, maar een winters vertrek is niet uitgesloten.

Daarvoor zal Chelsea, of een andere topclub, wel diep in de buidel moeten tasten. Goed ingevoerde bronnen melden aan bovengenoemde krant dat PSV zich op het standpunt heeft gesteld dat Madueke minimaal een bedrag rond de 40-45 miljoen euro moet opleveren. Wie een bedrag biedt dat de richtprijs nadert, kan plaatsnemen aan de onderhandelingstafel met algemeen en technisch directeur Marcel Brands en wellicht nog wat van de prijs af krijgen.

PSV gaat bij een vertrek van Madueke de transfermarkt op om een vervanger aan te trekken. Door de vertrek van Gakpo staat er al een offensieve vacature open in het Philips Stadion, maar de zoektocht naar een aanvallende versterking heeft tot nu toe nog tot niets geleid. Madueke beschikt bij PSV over een contract dat nog twee en een half jaar doorloopt, tot de zomer van 2025.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gakpo vond ik het bedrag al niet waard en wat ze voor deze jongen willen hebben is ook ver over de kwaliteit.

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Wel veel voor de man van glas 2.0

Gusa
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Lijkt me niet realistisch voor een speler die al twee jaar stil staat in zijn ontwikkeling door blessures en maar zo nu en dan flarden van kwaliteit laat zien. Hoop voor die jongen dat hij nu eens lange tijd fit kan blijven en consistente prestaties neer kan zetten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen