Slot: "Er zitten veel clubs achter hem aan, weet ik toevallig"

12 januari 2023, 19:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord-trainer Arne Slot heeft onthuld dat er veel belangstelling is voor PEC Zwolle-middenvelder Thomas van den Belt (21). De talentvolle voetballer stond in deze zomer in de belangstelling van SC Cambuur, maar destijds liet zijn werkgever hem niet gaan. Inmiddels is hij clubtopscorer van de Eerste Divisie-runner up.

SC Cambuur deed in augustus verwoede pogingen, maar kreeg in de zomer telkens nul op rekest voor Van den Belt. Hij heeft zijn goede vorm na de degradatie gewoon doorgezet dit seizoen, want over alle competities maakte hij acht goals en geen speler deed dat meer. Met vier assists is er ook geen speler die vaker een succesvolle eindpass gaf bij PEC Zwolle dit seizoen.

Slot, die na het afhaken van Ramiz Zerrouki op zoek is naar een extra middenvelder bij Feyenoord, werkte eerder met de zoon van Gerard van den Belt, die op zijn beurt weer een goede vriend is van Slot. "Er zitten veel clubs achter hem aan, weet ik toevallig", vertelde Slot in het Algemeen Dagblad over de middenvelder van PEC Zwolle, de tegenstander van Feyenoord in de KNVB Beker donderdagavond.

Lees ook: Slot berust in mislopen Zerrouki: "In niemand teleurgesteld"

Of Feyenoord ook tot die clubs behoort, is niet duidelijk. Maar Slot is onder de indruk van zijn oude pupil. "Een uitstekende middenvelder die zich geweldig ontwikkelt", is het oordeel van de Feyenoord-coach. Onder meer Tony Vilhena en Sivert Mannsverk zijn middenvelders die wel concreet aan de Rotterdammers werden gelinkt, na de afzegging van Zerrouki.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen