Hellas Verona krijgt Nederlands gezicht met twee nieuwelingen

12 januari 2023, 18:21   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Hellas Verona krijgt een meer Nederlands gezicht in de tweede seizoenshelft. De nummer achttien van de Serie A gaat zeer spoedig namelijk twee Nederlanders presenteren. Deyovaisio Zeefuik komt gratis over van Hertha BSC, terwijl Jayden Braaf gehuurd wordt van Borussia Dortmund.

Dat schrijven diverse media, waaronder transferspecialist Fabrizio Romano. De overgang van Zeefuik is al wat langer op handen, nadat zijn situatie in Berlijn volstrekt uitzichtloos was. Hertha BSC liet hem transfervrij gaan en zodoende dook de rechtsachter op in Verona, waar hij vrijdag medisch gekeurd gaat worden. 

Dat laatste geldt ook voor zijn landgenoot Braaf. Met zijn moeizame gedrag heeft de talentvolle aanvaller, die in de jeugdopleiding speelde voor zowel Ajax als PSV, zich al onmogelijk gemaakt bij Borussia Dortmund. Die club wilde dan ook graag (tijdelijk) van hem af: na een verhuurperiode bij Udinese (vier duels, één goal) gaat hij ditmaal naar Hellas Verona, als de formaliteiten kunnen worden afgerond.

Lees ook: Nederlands talent maakt zichzelf onmogelijk bij Borussia Dortmund

Het worden weer de eerste twee in Nederland geboren spelers sinds de in Huizen geboren Sofyan Amrabat daar een half jaar, op huurbasis overgekomen van Club Brugge, speelde. Met Diego Coppola staat er wel nog een speler onder contract met een Nederlands paspoort, maar zijn roots en originele nationaliteit is de Italiaanse.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen