'Manchester United-talent trekt conclusies na keuzes Ten Hag in bekerduel'

12 januari 2023, 15:54   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United-talent Zidane Iqbal (19) heeft zijn conclusies getrokken na de 3-0 overwinning op Charlton Athletic in League Cup. De middenvelder wordt gezien als een grote belofte, maar kwam in die wedstrijd wederom helemaal niet in actie. Daardoor wacht hij nog altijd op speeltijd onder Erik ten Hag, waardoor hij tijdelijk wil verkassen.

Dat meldt het doorgaans goed ingevoerde Manchester Evening News althans. Zidane had voor de komst van Ten Hag wel al een officieel optreden gemaakt in de hoofdmacht van The Red Devils en dus kreeg hij in de voorbereiding een kans van de Nederlandse coach. Daarin maakte hij weliswaar een meer dan goede indruk, maar tot een officieel debuut kwam het nog niet.

Toen hij dinsdagavond tegen Charlton Athletic opnieuw helemaal niet in actie kwam en bijvoorbeeld de eveneens jonge Kobbie Mainoo een basisplaats kreeg, wist Iqbal genoeg over zijn rol de rest van dit seizoen. Daardoor heeft Iqbal zijn consequenties getrokken: een verhuurperiode voor de rest van dit seizoen lijkt hem beter om speeltijd op te doen. In de elf keer dat hij bij de wedstrijdselectie zat van de formatie van Ten Hag, maakte hij namelijk geen enkele minuut.

Lees ook: Dit talent maakt de eerste weken indruk op Erik ten Hag

Wellicht had Ten Hag wel speeltijd bedacht voor Iqbal tegen Charlton Athletic, maar omdat zijn elftal na de pauze een stuk minder goed voor de dag kwam, was daar uiteindelijk geen ruimte voor en waren Casemiro en Christian Eriksen zelfs nodig als invallers. Uiteindelijk deed de uitslag door twee late goals van Marcus Rashford overigens anders vermoeden, maar na de pauze was het nog best spannend. Met verder nog Bruno Fernandes, Fred en Scott McTominay voor zich, is de concurrentie hevig, al viel recentelijk Donny van de Beek wel geblesseerd weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen