Ajax-doelwit zet eigenhandig streep door transfer: "Het is zeker"

12 januari 2023, 08:48   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ajax kan een streep zetten door de komst van Leonardo Balerdi. De 23-jarige centrale verdediger van Olympique Marseille is niet van plan zijn huidige werkgever te verlaten.

Balerdi kwam woensdagavond met Marseille in actie tegen Troyes en ging na afloop van de 0-2 zege met Franse media in gesprek over zijn toekomst. "Ajax? Ik heb het er met mijn zaakwaarnemer over gehad, maar ik wil hier blijven", sprak de Argentijn, die vervolgens benadrukte dat Ajax zijn komst uit het hoofd moet zetten. "Of het zeker is dat ik hier blijf? Ja"

De Telegraaf onthulde vorige week dat Ajax een poging zou wagen om Balerdi over te nemen van Olympique Marseille. De Argentijn was enkele jaren geleden ook al in beeld bij de Amsterdammers, maar maakte toen voor vijftien miljoen euro de overstap van Boca Juniors naar Borussia Dortmund. Het Duitse avontuur werd geen succes, waarna Balerdi zich aan Marseille verbond.

Balerdi is bij de Zuid-Franse club een vaste waarde, maar vanwege de financiële situatie was een transfer voor Marseille toch bespreekbaar. Nu er een streep door de optie-Balerdi kan worden gezet, gaat Ajax zijn pijlen waarschijnlijk op een andere verdediger. Onder meer de namen van Stefan de Vrij (Internazionale) en Abakar Sylla (Club Brugge) zijn de afgelopen dagen gevallen in de Johan Cruijff ArenA.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hij ziet toch zelf wel wat voor een koekwaus ,trainer bij Ajax is ,zou ik ook niet willen ,en zo zijn er wel meer die de afbraak voetbal van Ajax aanschouwen

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Je kunt gelijk hebben Melanin-Man, zonde eigenlijk dat de Ajax-verantwoordelijken dit niet ziet en zwak bezig is. _DIT !!!- Ajax is op sterven na dood, bijna alles kwijt.

RespectNietmeteenSchelden
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet verder met deze speler gaan. Graag of helemaal niet. Ajax is een grote club.

MELANIN-MAN
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja ,een grote club, en ook een grote Koekwaus als trainer.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen