Manchester City blameert zich in bekertoernooi, PSG boekt comfortabele zege

11 januari 2023, 22:53

Paris Saint-Germain heeft zich herpakt na de nederlaag tegen RC Lens op nieuwjaarsdag. De mannen uit Parijs wonnen gemakkelijk van hekkensluiter Angers, terwijl Manchester City een beschamende bekernederlaag leed bij Southampton. 

Manchester City kende een dramatische avond op bezoek bij Southampton. De Citizens staan vijf punten achter op koploper Arsenal in de competitie en maken nu ook geen kans meer op de League Cup. Al na een half uur stond de ploeg uit Manchester met 2-0 achter, deze klap kwamen ze niet meer te boven. City begon zonder Kevin de Bruyne, Nathan Aké en Erling Haaland aan de aftrap.

Maar door de beroerde eerste helft greep City-trainer Pep Guardiola toch in en bracht het basistrio in het veld. Maar ook zij konden geen potten breken, de ploeg uit Zuid-Engeland wist met man en macht de voorsprong te verdedigen en zo een ticket voor de volgende ronde veilig te stellen.

Comfortabele overwinning

PSG wist comfortabel te winnen van de hekkensluiter. Al na vijf minuten was het raak bij PSG tegen Angers, Hugo Ekitike maakte de openingstreffer op aangeven van Nordi Mukiele. Ook de tweede treffer werd geassisteert door de Franse verdediger. Ditmaal was het de kersverse wereldkampioen Lionel Messi die wist af te ronden. PSG staat, niet geheel verassend, koploper in de Ligue 1. Door een gelijkspel van de nummer twee Lens staan de Parijzenaren zes punten los.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen