Dortmund vindt oplossing: 'onmogelijke' Braaf tijdelijk naar Serie A

11 januari 2023, 19:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Het Nederlandse talent Jayden Braaf maakt het seizoen naar alle waarschijnlijkheid af bij Hellas Verona. De twintigjarige spits wordt verhuurd door zijn huidige werkgever Borussia Dortmund, waar hij zich de afgelopen tijd niet bepaald populair zou hebben gemaakt. 

Dinsdag meldden verschillende Duitse media dat Braaf zich vervelend en arrogant zou opstellen bij de club die hem afgelopen zomer transfervrij overnam van Manchester City. Zo kwam Braaf meermaals te laat en zou hij zich ook niet aan andere teamafspraken hebben gehouden. Bij Die Borussen kwam Braaf enkel uit in voor het tweede elftal. 

Lees ook: Nederlands talent maakt zichzelf onmogelijk bij Borussia Dortmund

Met zijn tijdelijke overgang naar Hellas Verona keert Braaf terug in de Serie A. In het seizoen 2020-2021 werd hij door Manchester City verhuurd aan Udinese. Namens die club kwam hij tot vier invalbeurten in de Italiaanse competitie, waarin hij het net eenmaal wist te vinden. 

De Italiaanse journalist en transferspecialist Fabrizio Romano weet te melden dat Braaf vrijdag de medische keuring zal ondergaan in Verona. Mocht de overstap daarna beklonken worden dan kan hij zich gaan opmaken voor een pittige degradatiestrijd. Na zeventien speelronden staat de Noord-Italiaanse club slechts achttiende met negen punten. De achterstand op de 'veilige' zeventiende plaats van Spezia bedraagt zes punten. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen