Strijd om Harry Kane barst los: 'Twee grootmachten concreet'

11 januari 2023, 16:40   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bij Tottenham Hotspur beschikt Harry Kane (29) over een contract dat over anderhalf jaar afloopt. Hoewel zijn club er alles aan doet om de verbintenis te verlengen, ondervindt het daarbij flinke concurrentie van de (inter)nationale top. 

Real Madrid zou namelijk ook zeer concrete belangstelling hebben in de Engelsman. Met Karim Benzema beschikt de Koninklijke over een topspits die inmiddels 35 is en dus niet het eeuwige voetballeven meer voor zich heeft. In Kane hopen de Madrilenen de goalgetter voor de komende jaren vast te leggen. Volgens todofichajes zou de club een bedrag van 100 miljoen euro overhebben voor de topschutter. Hij zou in de Spaanse hoofdstad mogelijk een teamgenoot van de Engelse nationale ploeg gaan treffen, aangezien de club ook nog altijd zeer gecharmeerd is van Jude Bellingham (Borussia Dortmund).

Al sinds afgelopen zomer is ook Bayern München zeer geïnteresseerd in de diensten van Kane. De Duitse Rekordmeister nam destijds afscheid van Robert Lewandowski, die naar FC Barcelona vertrok. De Pool wordt momenteel vervangen door Eric Maxim Choupo-Moting, maar Bayern zou de selectie graag uitbreiden met een internationale topspits en komt derhalve bijna automatisch bij Kane uit. 

Pikante overstap in eigen land?

Daarnaast zou Kane ook binnen Engeland een overstap kunnen overwegen aangezien hij bij zijn huidige club steevast naast tastbare prijzen grijpt. Rio Ferdinand raadt Manchester United dan ook aan om komende zomer toe te slaan en Kane binnen te halen. "Het spijt me, Spurs-fans", zei de voormalige verdediger op zijn eigen Youtube-kanaal. "Jullie gaan niets winnen. Kane gaat niets winnen zolang hij bij Spurs speelt." Ferdinand vindt dan ook dat de club van Erik ten Hag maar bij één spits uit kan komen als het komende zomer 'een garantie op 20 tot 25 doelpunten' zoekt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen