'Schmidt krijgt zijn zin: WK-uitblinker Fernández blijft in Lissabon'

11 januari 2023, 09:30

Het heeft er alle schijn van dat Enzo Fernández speler van Benfica blijft. De Argentijn, die tot grootste talent van het WK werd uitgeroepen, werd lange tijd in verband gebracht met een overstap naar Chelsea. Na de 0-2 bekeroverwinning op Varzim van dinsdagavond lijkt de transfer van de baan. Fernández was verantwoordelijk voor de 0-2 en leek een opvallende hint te geven door zijn manier van juichen.

In de 78ste minuut gooide Fernández de wedstrijd in het slot. Bij het vieren van zijn goal klopte de 21-jarige middenvelder meerdere keren op het logo van de Portugese club, waarna hij later een duidelijk gebaar maakt. Dat is te zien op beelden die Fabrizio Romano op Twitter plaatst. De kans is groot dat Fernández duidelijk wil maken dat hij Benfica trouw blijft.

Ook trainer Roger Schmidt weet zeker dat Fernández niet vertrekt bij de koploper van Portugal. "Hij is speler van ons en de geruchten zijn afgesloten", liet de oefenmeester weten na de bekerzege op derdedivisionist Varzim.

Chelsea

Na het WK in Qatar was Chelsea zeer geïnteresseerd in de diensten van Fernández. The Blues hadden zo'n 85 miljoen euro over voor de middenvelder. Echter beschikte de Argentijn over een afkoopsom van maar liefst 120 miljoen euro. "Ze proberen Enzo gek te maken, doen alsof ze de afkoopsom willen betalen en proberen vervolgens te onderhandelen", haalde Schmidt onlangs uit naar het 'respectloze' Chelsea.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen