'Feyenoord schakelt door na Zerrouki; Vilhena volgende doelwit'

11 januari 2023, 08:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord gaat deze maand vol voor het aantrekken van Tonny Vilhena. De Rotterdammers wilden zich dolgraag versterken met Ramiz Zerrouki, maar FC Twente wil de middenvelder niet laten vertrekken. Zodoende is Feyenoord genoodzaakt om verder te kijken en komt Vilhena nadrukkelijk in beeld.

De interesse van Feyenoord in Vilhena is geen geheim en werd eerder deze week al gemeld door 1908.nl. Datzelfde medium weet nu dat de linkspoot, door het mislopen van Zerrouki, het volgende doelwit is van de huidige koploper van de Eredivisie. Vilhena is momenteel in Rotterdam aangezien zijn vriendin maandag is bevallen van hun tweede kind. Feyenoord grijpt dat aan om in gesprek te gaan met de vijftienvoudig international van Oranje.

Lees ook: Feyenoord geeft zich gewonnen: "Jammer voor club en speler"

Vilhena (28) staat momenteel onder contract bij Espanyol, dat hem dit seizoen verhuurd aan Salernitana. Feyenoord zal dus ook tot overeenstemming moeten komen met de Spanjaarden en de Italianen. Vilhena is natuurlijk geen onbekende in Rotterdam-Zuid. Hij voetbalde jarenlang in de jeugd van Feyenoord en kwam uiteindelijk tot 258 officiële wedstrijden in de hoofdmacht. Daarin was hij goed voor 41 doelpunten en 29 assists.

Sivert Mannsverk

Ook de naam van Sivert Mannsverk gaat nog steeds rond in De Kuip. De twintigjarige middenvelder van Molde wordt ook begeerd door clubs uit de Premier League, maar geeft zelf de voorkeur aan een transfer naar Feyenoord. Hij ligt nog tot eind 2025 vast bij Molde en moet dus ook miljoenen kosten. De technische staf van Feyenoord vraagt zich echter af of de Noor een aanwinst is die er meteen kan staan. De competitie in Noorwegen ligt namelijk al een tijdje stil.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen