Feyenoord geeft zich gewonnen: "Jammer voor club en speler"

10 januari 2023, 22:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord staakt de pogingen om Ramiz Zerrouki over te nemen van FC Twente. Dat heeft algemeen directeur Dennis te Kloese dinsdagavond bevestigd. Eerder op de avond bracht Jan Streuer, technisch directeur bij FC Twente, al naar buiten dat ook de hernieuwde gesprekken op dinsdag geen akkoord hadden opgeleverd en dat hij de middenvelder niet laat vertrekken in de winterse transferperiode. 

"Wij hebben er alles aan gedaan deze speler te halen zonder het clubbelang uit het oog te verliezen", tekent Voetbal International op uit de mond van Te Kloese. "Maar voor ons is er ook een grens en het houdt ergens op", legt de bestuurder zich neer bij het besluit van Twente om de Algerijn deze winter niet van de hand te willen doen. "Ik vind het jammer voor ons en ook voor de speler", besluit hij. 

Lees ook: FC Twente gooit deur wéér dicht voor Feyenoord: "Zijn er niet uitgekomen"

Zerrouki zal zelf ok flink balen van het definitief afketsen van een overgang naar Rotterdam-Zuid. De 24-jarige middenvelder stond 'gewoon' in de basis toen de Tukkers afgelopen vrijdag de Eredivisie hervatten met een 2-0 zege op FC Emmen. Tijdens het KNVB Beker-duel met Telstar (3-1 winst) van dinsdag ontbrak hij echter in de selectie wegens ziekte. 

Doorschakelen

Feyenoord blijft ook na het afketsen van een deal met FC Twente op zoek naar een directe versterking voor het middenveld. De naam van Tonny Vilhena valt daarbij nog steeds in Rotterdam. Volgens 1908.nl is Feyenoord inmiddels met het 'kamp-Vilhena' in gesprek en heeft het ook toenadering gezocht tot Espanyol en Salernitana. De Spanjaarden verhuren hem dit seizoen aan de Italiaanse club. Een andere gegadigde zou de Noor [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/412657/1908nl-alternatief-voor-zerrouki-wil-dolgraag-naar-feyenoord/,_blank,Sivert Manssverk] zijn. Hij komt uit voor Molde FK, de club waar Feyenoord zijn voorganger Fredrik Aursnes (inmiddels Benfica) ook vandaan wist te plukken.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Vooral jammer voor die jongen ,dat hem die stap niet gegund wordt . 8 mil is gewoon prima ,en ik denk niet dat twente meer gaat krijgen voor hem. Die jongen gaat nu ook niet meer helemaal vol voor twente ,en vertrekt van de zomer als nog Voor feyenoord is het jammer maar er zijn altijd nog andere opties .

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Helemaal top van Twente. Maar liefst 3 vliegen in 1 klap: je leert een speler dat hij niet op staande voet zijn zin krijgt omdat hij opeens sterallures heeft (met zijn zielige arbitrage gedreig), je versterkt de concurrentie niet halverwege het seizoen, én je maakt een grotere club duidelijk dat die niet zonder meer zijn zin krijgt. Dit zouden meer clubs moeten doen! Hulde!

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeker vergeten hoe er ooit een speler via een arbitrage zaak naar jou ploegje is gehaald vanuit groningen ....

PPMS
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

En waar staat ergens dat ik het daarmee eens ben? 🖕

Feyenoord1908
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Fijn dat vingertje klein kind, ik wil alleen maar zeggen dat het overal gebeurd.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen