'Ten Hag plant nieuw gesprek over Weghorst, duidelijke voorwaarde Besiktas'

10 januari 2023, 11:32

Manchester United blijft pogingen wagen om de komst van Wout Weghorst in orde te maken. Hoewel er veel kritiek is op de belangstelling van The Red Devils in de spits, gaan zij wel gewoon een volgende poging wagen. Tot dusver lag Besktas, de club die hem momenteel huurt van Burnley, in de weg om de deal in orde te maken.

Transferspecialist Fabrizio Romano schrijft dinsdagochtend dat Manchester United een nieuwe ronde van gesprekken heeft ingepland om de komst van Weghorst alsnog rond te maken in deze transferwindow. Besiktas wil echter alleen meewerken aan een deal als zij gecompenseerd worden voor het feit dat de huurovereenkomst voortijdig wordt beëindigd.

The Telegraph bracht maandagavond nog naar buiten dat de Süper Lig-club vooralsnog nul op rekest heeft gegeven. Besiktas eist een derde van de huursom die Burnley krijgt van de Turken als compensatie van de Engelsen. Anders zijn zij niet bereid om mee te werken aan de overgang, die Weghorst zelf logischerwijs wel meer dan ziet zitten. Burnley is wel gewoon bereid om mee te werken aan de huurdeal.

Lees ook: Onbegrip bij Besiktas na actie Weghorst: "Niet zomaar vertrekken"

'Alle partijen hebben er nog steeds vertrouwen in omdat de uitgangsposities van de clubs steeds dichterbij elkaar komen, maar het wachten is nog steeds op een akkoord', schrijft Romano over de situatie van Weghorst. Vanuit alle hoeken kwam er kritiek op de belangstelling in Weghorst, maar Ten Hag weet dat hij met de spits een hardwerkende kracht binnenhaalt, die vooral in de discipline op het veld nooit verzaakt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen