Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Duizelingwekkend bedrag voor Ronaldo blijkt nóg hoger; Busquets in beeld'

Duizelingwekkend bedrag voor Ronaldo blijkt nóg hoger; Busquets in beeld'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

10 januari 2023 – De cijfers van de deal die Cristiano Ronaldo heeft gesloten met zijn club Al-Nassr en het land Saoedi-Arabië worden steeds extremer. Werd er in eerste instantie nog aangenomen dat hij 200 miljoen euro zou krijgen voor de verrichtingen bij zijn club én het zijn van ambassadeur voor het WK-bid voor 2030, blijkt het nog veel hoger. Ronaldo ontvangt los namelijk ook nog eens 200 miljoen euro voor zijn rol als ambassadeur.

Dat blijkt uit berichtgeving van persbureau AFP. Eerder werd nog aangenomen dat de tweehonderd miljoen euro een totaalbedrag was voor beide verdiensten, maar dat blijkt niet te kloppen. Ronaldo strijkt namelijk tweemaal het werkelijk krankzinnige bedrag op: enerzijds voor zijn verdiensten bij Al-Nassr en daarnaast nog eens hetzelfde bedrag voor zijn rol als WK-ambassadeur.

Daarvoor moet hij de komende jaren wel aan het werk in het land, want zijn rol als ambassadeur kan mogelijk tot 2023 duren. Als Saoedi-Arabië erin slaagt om het WK naar het eigen land te halen, dan zal Ronaldo de komende zeven jaar actief zijn voor het land. Zijn rol bij Al-Nassr kan mogelijk sneller uitgespeeld zijn dan gedacht: er zou een mogelijke Champions League-clausule in zijn contract zijn opgenomen. 

Lees ook'Al-Nassr verscheurt contract voor Ronaldo; oogje op vedette'

Busquets in beeld
Verder kwam dinsdag via ESPN ook naar buiten dat Al-Nassr hoopt naast Cristiano Ronaldo ook Sergio Busquets te kunnen verleiden tot een overgang naar Saoedi-Arabië. De middenvelder van FC Barcelona heeft een aflopend contract aan het einde van dit seizoen en leek lang naar de MLS over te stappen. Inmiddels heeft men bij Al-Nassr ook en serieuze eerste poging gewaagd bij hem, nadat eerder Luka Modric, Sergio Ramos en Eden Hazard al werden gelinkt aan de club. Busquets zou naar verluidt 'slechts' veertien miljoen euro per jaar kunnen gaan verdienen. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd