PSV vreest: zeer actief Chelsea overweegt bod op Noni Madueke

9 januari 2023, 20:49   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Noni Madueke is op de radar van Chelsea verschenen. The Times schrijft dat de Londense club de mogelijkheden onderzoekt om de twintigjarige aanvaller van PSV naar Stamford Bridge te halen. Rik Elfrink van het Eindhovens Dagblad bevestigt de Britse berichtgeving, maar plaatst wel een belangrijke kanttekening.

Chelsea is deze winter zeer actief op de transfermarkt. De Londense club wil de sportieve crisis bezweren door meerdere aankopen te doen. Tot nu toe werden met Benoît Badiashile (AS Monaco), Andrey Santos (Vasco da Gama) en David Datro Fofana (Molde FK) al drie spelers aangetrokken. Daar komt João Félix naar verwachting binnenkort bij. Eerder op de dag werd bekend dat Chelsea een persoonlijk akkoord heeft bereikt met Atlético Madrid over de tijdelijke overgang van de Portugese aanvaller.

Na de komst van João Félix is Chelsea nog niet uitgewinkeld. Noni Madueke is één van de spelers die in beeld is om de selectie van trainer Graham Potter van een nieuwe impuls te voorzien. Op dit moment overweegt de Londense club een bod uit te brengen op de aanvaller van PSV. Een bedrag wordt niet genoemd, maar duidelijk is dat Chelsea met de nodige miljoenen over de brug moet komen om Madueke op te kunnen halen in het Philips Stadion.

Dat stelt ook PSV-watcher Elfrink. 'Van PSV mag nu niemand meer weg, dus als ze bij Chelsea écht wat willen moet er boter bij de makreel', zo schrijft hij op Twitter. De Eindhovenaren namen eerder deze transferperiode afscheid van sterspeler Cody Gakpo, die voor vijftig miljoen euro werd verkocht aan Liverpool. PSV wil na zijn vertrek niemand meer kwijt en wil eigenlijk nog een aanvaller aantrekken. "Ik benadruk dat het nodig is, dat de versterking welkom is. Maar dat is logisch", zei trainer Ruud van Nistelrooij eerder op de dag tegen de NOS.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zo Psv word effe uitgekleed !!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen