Hoe PSV zich moet zien te herstellen op een volgepakt Kasteel

10 januari 2023, 10:03   Bijgewerkt: 10 januari 2023, 10:19

PSV brengt in de tweede ronde van de KNVB Beker een bezoekje aan Sparta Rotterdam. De Eindhovenaren zijn na het gelijkspel in de competitie van afgelopen zaterdag wakker geschud. Ook in Eindhoven telt een gewaarschuwd mens voor twee. FCUpdate.nl blikt samen met Jack's vooruit op de bekerkraker.

Stuntploeg

Sparta kent een geweldig seizoen in de Eredivisie en is na vijftien wedstrijden de trotse nummer zes van de ranglijst. Afgelopen zaterdag bracht de ploeg van Maurice Steijn nog een bezoekje aan Eindhoven, waar PSV zonder al te veel moeite op een 0-0 gelijkspel werd gehouden. Op een ongetwijfeld uitverkocht Kasteel willen de manschappen van Steijn de grootmacht uit Brabant nogmaals pijn doen. Denk jij ook dat Sparta voor een nieuwe stunt gaat zorgen. Een overwinning van de Spangenaren levert je 5.60 keer je inzet op.

Revanche

Ruud van Nistelrooij zal zijn ploeg op zijn beurt wakker hebben geschud na de zeperd voor eigen publiek. Hij zag zijn voorganger Roger Schmidt vorig seizoen met de KNVB Beker aan de haal gaan en wil zijn eerste voetbaljaar als trainer van PSV graag opfleuren met een prijs. Dat zou natuurlijk zomaar kunnen in het bekertoernooi, al moet Sparta dan wel over de knie worden gelegd. Als je verwacht dat PSV zich in Rotterdam kan herstellen, levert je dat 1.50 keer in je inzet op. Een gelijkspel is goed voor [a,https://jacks.nl/promoties/fcupdate_sports?utm_source=fcupdate&utm_medium=headline%2Bbanner&utm_campaign=welcomeoffer&,_blank,4.25 keer je inzet].

Drommel

Joël Drommel zal in het bekertoernooi het doel van PSV verdedigen, zo maakte Van Nistelrooij eerder deze week al bekend tijdens een perspraatje. De goalie heeft sinds zijn entree in Eindhoven nog geen goede indruk kunnen maken, maar krijgt nu dus weer eens de kans om zich te laten zien. Als de tweede doelman van PSV de nul houdt op Spangen, levert dat 2.23 keer in je inzet op. Maar als Sparta wel een keer het net weet te vinden, kan dat [a,https://jacks.nl/promoties/fcupdate_sports?utm_source=fcupdate&utm_medium=headline%2Bbanner&utm_campaign=welcomeoffer&,_blank,1.58 keer je inzet] opleveren. Een dubbelslag aan Rotterdamse zijde kan zelfs leiden tot [a,https://jacks.nl/promoties/fcupdate_sports?utm_source=fcupdate&utm_medium=headline%2Bbanner&utm_campaign=welcomeoffer&,_blank,4.20 keer je inzet].

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen