Perez hekelt Kökcü: "Dat grote clubs hem volgen kan ik me niet voorstellen"

9 januari 2023, 13:05   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Orkun Kökçü is dit seizoen de grote man bij Feyenoord. De aanvoerder heeft zich naar verluidt in de kijker gespeeld van veel Europese topclubs. ESPN-analist Kenneth Perez kan daar niks van begrijpen. Feyenoord speelde zondag teleurstellend gelijk bij FC Utrecht en vooral Kökcü maakte een matige indruk.

"Dat grote clubs hem volgen, kan ik me niet voorstellen", zei de analist na FC Utrecht - Feyenoord. De Turkse middenvelder evenaarde zijn record en had in totaal dertig keer balverlies tijdens de wedstrijd. "Hij was een nummer tien, dan ben je het wel gewend om het tweede station te zijn. Bij hem begint het creeeren van kansen bij Feyenoord, als je dan zoveel balverlies hebt dan kom je niet tot veel kansen", concludeerde Perez.

Lees ook: 'Feyenoord laat oog vallen op talentvolle Fransman in Oostenrijk

 

In de traditioneel lastige uitwedstrijd bij FC Utrecht konden Kökcü en zijn teamgenoten geen potten breken, ze speelden op de valreep teleurstellend met 1-1 gelijk. Oud-Feyenoorder Jens Toornstra was verantwoordelijk voor de Utrechtse goal, hij trof al na drie minuten doel. Alle concurrenten - Ajax, PSV en AZ - lieten ook punten liggen, waardoor Feyenoord ondanks het gelijkspel in Utrecht 'gewoon' nog aan de leiding gaat in de Eredivisie.

De Rotterdammers mogen dan bovenaan staan, maar indruk maken doen ze nog niet. De club uit Rotterdam-Zuid is naarstig op zoek naar versterkingen voor de tweede helft van het seizoen, waar ze het verschil moeten maken om de titel binnen te slepen. Tonny Vilhena is deze week in Rotterdam, wellicht is daar nog iets te halen voor de club. Daarnaast staat de talentvolle Alexis Ronaldo Tibidi op het lijstje van de club volgens de Italiaanse transfergoeroe Gianluca Di Marzio.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zeeuwke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Was je zelf z,n topper Perez ? Kokcu is gewoon goede voetballer .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

wou net zeggen kokcu die een goede dag heeft gaat gewoon 2 personen voorbij en kan schieten of een steekpass geven. Dat hij meer lef moet tonen en meer rendement uit zn spel moet halen ok .

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Kokcų is gewoon een goeie voetballer ,maar is net als alle speler ook afhankelijk van zijn medespelers . Hij had geertruida naast zich deze wedstrijd en dat liep voor geen meter . Toen geertje cv ging spelen en wieffer erin kwam ging het stukken beter met kokcų.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen