Cillessen hoopt onder Koeman op een nieuwe kans bij Oranje

8 januari 2023, 17:30

Jasper Cillessen was zondagmiddag de grote uitblinker aan de kant van NEC tegen Ajax, De doelman moest de afgelopen maanden de teleurstelling verwerken dat hij niet mee mocht naar het WK in Qatar, maar daar is op het veld niets van te merken. Na het gelijkspel tegen de Amsterdammers ging de doelman nog één keer in op zijn afwezigheid op het WK.

"Ik heb alle wedstrijden gezien ervan genoten", geeft Cillessen, die wel verrast was dat bondscoach Louis van Gaal besloot om Heerenveen-doelman Andries Noppert op te stellen in Qatar, aan : "Maar hij heeft het goed gedaan, dus ook de complimenten voor Andries", laat de doelman na zijn uitstekende optreden tegen Ajax weten  tegenover ESPN.

Cillessen hoopt onder bondscoach Ronald Koeman een nieuwe kans te krijgen bij Oranje: "Laten we het hopen. Ik blijf fan van Oranje. Ik hoop er nog steeds bij te mogen zijn. Ik heb Koeman nog niet gesproken, maar heb volgende week wel een gesprek met Patrick Lodewijks. Dat is om te kijken hoe het de afgelopen maanden is gegaan."

De 33-jarige doelman heeft zondag in ieder geval een goede indruk gemaakt, want hij was een sta-in-de-weg voor zijn oud-werkgever. Wel zag hij dat NEC problemen had met Ajax: "We konden Ajax niet onder druk zetten en kregen er weinig grip op, maar dat zetten we in de rust om. In de slotfase worden ze nog wat opportunistischer en slepen we er een bonuspunt uit", besluit Cillessen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen