Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Geertruida naar middenveld

8 januari 2023, 11:01   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Arne Slot lijkt vanmiddag (12.15 uur) te gaan puzzelen met de opstelling van Feyenoord. De oefenmeester moet het voorlopig stellen zonder Gernot Trauner en Quinten Timber, die vanwege blessure afwezig zijn. Op bezoek bij FC Utrecht moet Slot dat nog oplossen zonder eventuele versterkingen.

Het was de afgelopen dagen onduidelijk hoe Slot het op bezoek bij Utrecht wilde gaan doen. Volgens 1908.nl is daar inmiddels verandering in gekomen. Slot kiest naar verluidt voor Lutsharel Geertruida op het middenveld, terwijl Marcus Pedersen als rechtsback in de basis staat. Daarmee is de afwezigheid van Timber opgevangen. Mats Wieffer werd ook genoemd als vervanger, maar hij kampt met een blessure.

Lees ook: 'Zerrouki geeft Feyenoord niet op en sluit arbitragezaak niet uit'

In de achterhoede vangt Slot de absentie van Trauner op met Jaboc Rasmussen. Dat betekent dus dat Feyenoord in Stadion Galgenwaard met twee linkspoten in het hart van de defensie speelt. Op de linksbackpositie is er geen plek voor Quilindschy Hartman. Slot kiest vanmiddag voor Marcos López. In de voorhoede zijn er weinig verrassingen. Igor Paixão, Danilo en Javairô Dilrosun mogen het laten zien in Utrecht.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Bijlow; Pedersen, Rasmussen, Hancko, López; Geertruida, Kökcü, Szymanski; Dilrosun, Danilo, Paixão.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen