Gakpo meteen in de basis bij Liverpool in belangrijk bekerduel

7 januari 2023, 20:24   Bijgewerkt: 7 januari 2023, 20:36

Cody Gakpo mag zaterdagavond aan de aftrap verschijnen bij Liverpool in de bekerwedstrijd tegen Wolverhampton Wanderers. Trainer Jürgen Klopp geeft 23-jarige aanvaller vanwege enkele blessures bij The Reds meteen de kans om zichzelf te laten zien. Hij vormt de voorhoede samen met Mohamed Salah en Darwin Nunez. De geblesseerde Virgil van Dijk is niet van de partij bij Liverpool.

Afgelopen maandag zat Gakpo nog niet bij de wedstrijdselectie van Liverpool, toen de ploeg van Klopp verrassend met 3-1 verloor van Brentford. Zaterdagavond maakt Gakpo dus zijn debuut voor The Reds en meteen als basisklant.

Het starten van Gakpo heeft onder meer te maken met de vele blessures waar Liverpool mee kampt. Los van de afwezigheid van Van Dijk zijn ook aanvallers Roberto Firmino, Luis Diaz, Alex Oxlade-Chamberlain en Diogo Jota momenteel afwezig.

In de ronde van 32 heeft Liverpool het relatief zwaar geloot met Wolverhampton, omdat er nog meerdere teams uit lagere competities actief zijn in de FA cup. Afgelopen woensdag speelden de Wolves met 1-1 gelijk tegen Aston Villa. Om 21.00 uur wordt er afgetrapt op Anfield om te bepalen wie de achtste finales van de beker bereikt. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen