Chelsea gaat hard en presenteert derde aanwinst in drie dagen

7 januari 2023, 19:15   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Chelsea zit niet stil op de transfermarkt. De club van Hakim Ziyech staat in de middenmoot van de Premier League en is naarstig op zoek naar vers bloed, Andrey Santos is de nieuwste aanwinst van de Londenaren en heeft de club 12.5 miljoen euro gekost. 

"Dit is een grote club die in een grote competitie speelt, de Premier League. Ik kan niet wachten. De spelers hier zijn zo goed en ik ben heel blij om hier te zijn", aldus Santos op de website van Chelsea. Santos speelde vorig seizoen nog op het tweede niveau van Brazilië, maar door acht treffers in zijn debuutseizoen hielp hij zijn club aan promotie naar de Série A.

Geruchtenmolen

Hij is niet de enige aanwist die Chelsea doet in aanloop naar een - hopelijk voor de club - betere tweede seizoenshelft. WK-winnaar Enzo Fernández staat ook in de belanstelling van de club uit de Engelse hoofdstad. Volgens transfergoeroe Fabrizio Romano staat Marcos Thuram staat ook op de radar van de club. De aanvaller van Borussia Mönchengladbach heeft een aflopend contract en kwam in 119 duels tot 41 treffers voor zijn club

Chelsea maakte eerder deze week de transfer van de Franse Benoît Badiashile wereldkundig, de 21-jarige centrale verdediger komt voor 38 miljoen euro over van AS Monaco. David Datro Fofana is een veelbelovende aanvaller, die ook vanaf dit jaar zijn kunsten gaat laten zien op Stamford Bridge. Hij koste de club twaalf miljoen euro en gaat de strijd aan met Pierre-Emerick Aubameyang voor de spitspositie bij Chelsea.

Lees ook: Transferweekje: drukte in Amsterdam

 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen