Martínez reageert op verliezen basisplaats: "Concurrentie is alleen maar goed"

7 januari 2023, 18:16

Lisandro Martínez keerde met een WK-medaille om zijn nek terug bij Manchester United, maar was tot zijn eigen schrik zijn basisplaats kwijt. De Argentijn heeft de laatste twee wedstrijden moeten beginnen op de bank, maar kan de concurrentie bij United wel waarderen.

Tegen Bournemouth mocht de oud-Ajacied slechts twee minuten meedoen, tegen Everton werd hij een kwartiertje ingezet door trainer Erik ten Hag. Luke Shaw krijgt momenteel de voorkeur boven Martínez als linker centrale verdediger, terwijl Tyrell Malacia als linksback begint bij de Red Devils. "Ik hou ervan als er concurrentie is voor mijn plek. Ik denk dat dat alleen maar goed is", aldus de Argentijnse centrale verdediger tegen Sky Sports

Lees ook: Kritiek op Ten Hag over Ronaldo: "Ik ben niet iemand die dat zo zou doen"

Voortgang

Vorig seizoen verliep voor United dramatisch en werd Champions League-voetbal  misgelopen, maar dit seizoen is United op de goede weg. "Ik ben er trots op dat we op de goede weg zijn. Dat laat zien dat we vooruitgang boeken. We begonnen niet goed aan het seizoen, maar we zijn erin geslaagd om de boel om te draaien. Dat maakt je alleen maar sterker. Er heerst nu een ander soort energie en op de training gaat het er feller aan toe. Hier kunnen we op voortborduren", aldus de Argentijn. 

Manchester United staat op dit moment op plek vier, terwijl nummer drie Newcastle United alleen een beter doelsaldo heeft, maar wel een wedstrijd minder gespeeld heeft. In de FA Cup werd Everton aan de kant gezet en heeft Erik ten Hag met zijn elftal een lekkere winstreeks te pakken. De laatste zeven competitie- en bekerduels zijn gewonnen, tussendoor werden er wel oefennederlagen geleden tegen Cadiz en Real Betis. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen