Kritiek op Ten Hag over Ronaldo: "Ik ben niet iemand die dat zo zou doen"

7 januari 2023, 16:50   Bijgewerkt: 7 januari 2023, 16:59

Erik ten Hag ligt regelmatig onder vuur door zijn manier van leiding geven bij Manchester United. Hij heeft zijn elftal weer goed op de rit gekregen na een lastige start, maar Ten Hag's oud-teamgenoot Youri Mulder ziet nog de nodige verbeterpunten bij de oefenmeester. 

Marcus Rashford miste in december een teamoverleg omdat hij zich had verslapen, Ten Hag greep in door hem op de bank te zetten en daar kan Mulder wel begrip voor opbrengen. "Hij verslaapt zich op een wedstrijddag, dan zit je op de bank. Zo werkt dat gewoon", aldus Mulder bij de sportzender. "Iedereen moet voldoen aan normen en regels. We moeten consequent zijn. Dat verwacht ik ook op het veld, anders kunnen we niet succesvol zijn", zei Ten Hag toendertijd tegen The Guardian

Lees ook: De Gea afgemaakt na pijnlijke blunder: "Alsof hij een paar drankjes op had"

Ronaldo-soap

Cristiano Ronaldo is inmiddels vertrokken naar Saudi-Arabië, maar dat ging niet zonder slag of stoot. De Portugese sterspeler en de Nederlandse oefenmeester klikten niet zoals het zou moeten, maar toen Ronaldo weigerde in te vallen tegen Tottenham Hotspur werd er een bom gelegd onder de samenwerking. "Ik vond dat hele gedoe met Ronaldo niks, met het laten warmlopen en pas drie minuten voor tijd laten invallen. Ik ben niet iemand die dat zo zou doen", concludeert Mulder. 

Maar de ijzeren vuist die Ten Hag hanteert bij Manchester United hoeft niet altijd een negatief iets te zijn. "Dat is een bepaalde koppigheid die je moet hebben als coach. Zovan: dit is mijn weg en zo doe ik het", aldus Mulder. Op vrijdagavond wist Ten Hag met 3-1 te winnen van Everton, waardoor de club mag blijven dromen van de FA Cup. In de competitie staat de club op een vierde plaats, nummer drie Newcastle United heeft evenveel punten maar een wedstrijd meer gespeeld.

 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen