'Liverpool informeert naar Koopmeiners, Atalanta vraagt hoofdprijs'

7 januari 2023, 16:07   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Teun Koopmeiners staat in de belangstelling van Liverpool. Volgens La Gazzetta dello Sport heeft Koopmeiners' club, Atalanta Bergamo, ook al een vraagprijs in gedachten. De middenvelder mag niet voor minder dan veertig miljoen euro vertrekken, schrijft de Italiaanse sportkrant.

Eerder deze week meldden verschillende Italiaanse media al over de interesse van de Engelse grootmacht in Koopmeiners, toen was al duidelijk dat Atalanta geen genoegen zou nemen met een vriendenprijsje. Het zou gaan om een 'niet te weigeren bod', inmiddels is daar dus een getal aan gehangen. Afgelopen woensdag speelde de Nederlandse middenvelder nog negentig minuten tegen Spezia (2-2).

Koopmeiners zou bij Liverpool de strijd aan moeten gaan met Fabinho, Thiago en Harvet Elliot op het middenveld van de verliezend Champions League-finalist van vorig seizoen. De nog maar 24-jarige Koopmeiners verliet in 2021 zijn jeugdliefde AZ om het avontuur aan te gaan in Bergamo, met succes. De middenvelder is een van de vaste krachten geworden in het elftal van trainer Gian Piero Gasperini.

Blessureleed

Bij Liverpool is Jürgen Klopp naarstig opzoek naar versterkingen voor zijn elftal. Cody Gakpo is voor tientallen miljoenen aangetrokken, maar een aantal belangrijke spelers van de club uit het noorden van Engeland, zoals Virgil van Dijk, Luis Diaz en Diogo Jota, hebben allemaal te maken met blessures. Liverpool is daarom ook al in verband gebracht met de Marokkaanse WK-sensatie Sofyan Amrabat van Fiorentina.

Lees ook: Kieft maakt vergelijking tussen Gakpo en Bergwijn: 'Toont meer flair

 

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen