FC Den Bosch neemt harde maatregelen voor bekerduel met Ajax

7 januari 2023, 18:14   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tijdens de bekerwedstrijd tussen FC Den Bosch en Ajax kunnen de fans van de thuisploeg alleen bier halen op momenten dat de bal niet rolt. De Bossche club is druk bezig om het beladen duel zo veilig mogelijk te laten verlopen. Eén van de maatregelen is dat er dus geen bier wordt geschonken tijdens de wedstrijd.

Sinds lange tijd zal stadion De Vliert, de thuisbasis van FC Den Bosch, weer eens uitverkocht zijn. Omdat de club dit jaar al een aantal keer negatief in opspraak kwam wegens ongeregeldheden op de tribunes, heeft FC Den Bosch een aantal maatregelen getroffen voor het duel tegen regerend landskampioen Ajax.

Bier als de bal niet rolt

Zo is een van die maatregelen dat alle supporters in het hele stadion alleen bier kunnen kopen vóór aanvang van de wedstrijd. Ook in de rust gaat de tap weer open, maar op momenten dat er gevoetbald wordt zullen de fans het moeten doen zonder een glaasje bier of wijn.

Het duel in de tweede ronde van de TOTO KNVB-Beker begint om 21.00 uur. Al om 18.30 uur opent FC Den Bosch de poorten. Vanaf dat moment zijn de supporters wél voorzien van een alcoholisch drankje. Aangeschoten of dronken bezoekers zullen niet worden toegelaten tot het stadion.

Beveiligingsbedrijf

Ook zal de Bossche club streng gaan controleren op identiteit en is er een ander beveiligsbedrijf ingeschakeld om hierbij te helpen. De nummer zestien van de Keuken Kampioen Divisie hoopt hiermee eventuele ongeregeldheden te voorkomen.

Ajax kwam dit seizoen nog niet in actie in het bekertoernooi. FC Den Bosch won de eerste ronde van amateurclub GVVV Veenendaal (1-3). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen