'Al-Nassr nog niet uitgewinkeld: ook deze grote naam moet komen'

7 januari 2023, 09:45

De geruchtenmolen over aanwinsten voor het steenrijke Al-Nassr blijft de gemoederen bezighouden. Het Franse FootMercato weet dat Eden Hazard de volgende speler is die de Saoedische club wil halen. De Belgische aanvaller, die mag vertrekken bij Real Madrid, zou in de zomer de overstap kunnen maken naar de nieuwe club van Cristiano Ronaldo.

Volgens FootMercato speelt Al-Nassr-trainer Rudi Garcia een belangrijke rol in de mogelijke transfer van Hazard. Garcia was trainer van Hazard toen de Belg zijn eerste stappen in het betaalde voetbal maakte. Dat was destijds bij het LOSC Lille. De Franse oefenmeester zou zelfs al contact hebben gehad met de aanvaller van Real Madrid.

Transferlijst

Hazard verruilde in de zomer van 2019 Chelsea voor Real Madrid. De Belg werd toen gezien als een van de beste voetballers ter wereld. Maar na de toptransfer belandde de carrière van de Rode Duivel in een vrije val. Mede dankzij blessures heeft Hazard zich nooit kunnen bewijzen bij de Koninklijke. Real-trainer Carlo Ancelotti zou zelfs hebben aangegeven dat de 32-jarige aanvaller zo snel mogelijk mag vertrekken.

Lees ook: Uitverkoop in Madrid: Hazard en 4 anderen mogen weg bij Real

Het Ronaldo-effect is dus al steeds zichtbaarder aan het worden bij Al-Nassr. Eerder kwamen er geruchten naar buiten dat Al-Nassr zich wilde versterken met N'Golo Kanté en Sergio Ramos. Hazard is dus de volgende naam die wordt gelinkt aan de club uit Saudi-Arabië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen