Gakpo kan dit weekend Liverpool-debuut maken; Klopp zeer lovend

6 januari 2023, 16:43

Het zal niet lang duren voor Cody Gakpo zijn debuut maakt in het shirt van Liverpool. De van PSV overgekomen aanvaller maakt tijdens de trainingen namelijk al een geweldige indruk op trainer Jurgen Klopp. De Duitser gaf dan ook aan dat Gakpo dit weekend al kan aansluiten bij de wedstrijdselectie.

Dat vertelde Klopp tijdens zijn persconferentie van vrijdagmiddag, waarin hij vooruitblikte op het FA Cup-treffen met Wolverhampton Wanderers (zaterdagavond, 21:00 uur). "We waren er vroeg bij met het halen van Gakpo, dus dit is het eerste moment waarop hij zou kunnen spelen. Dat is perfect voor ons."

Lovende woorden

Veel tijd heeft Gakpo nog niet gehad om indruk te maken op Klopp, maar hij is er toch in geslaagd. "Cody heeft nu twee volle trainingsdagen meegedaan. En om eerlijk te zijn, is het een genot om naar te kijken. Zeker in onze situatie, met enkele geblesseerde aanvallers, is het erg fijn om een speler op het veld te hebben voor wie veel dingen erg natuurlijk gaan."

"Hij snapt het aanvalsspel en weet het doel te vinden", legde Klopp die uitspraak uit. "Hij is een goede voetballer, goed in de kleine ruimte, kan van afstand afwerken, heeft een goed schot en is een goede dribbelaar", zo somde hij de kwaliteiten van de oud-PSV'er op. "Hij geniet van elk moment hier, dus dat is ook positief."

Lees ook: Klopp schept duidelijkheid na berichten over blessure Van Dijk

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen