Gerónimo Rulli reageert alvast op aanstaande transfer naar Ajax

5 januari 2023, 14:36   Bijgewerkt: 5 januari 2023, 14:42

Gerónimo Rulli heeft zich voor het eerst uitgelaten over zijn aanstaande transfer naar Ajax. De dertigjarige doelman van Villarreal vliegt deze donderdag naar Amsterdam, waar hij een medische keuring zal ondergaan alvorens hij zijn handtekening zet onder een meerjarig contract.

De transfer moet nog officieel worden gecommuniceerd door de clubs, maar Rulli maakt er geen geheim van dat hij op weg is naar Ajax. De Argentijnse keeper nam vanochtend afscheid van zijn ploeggenoten en sprak daarna met onder meer AS over zijn overstap. "Het is snel gegaan. Iedereen wilde aan de transfer meewerken en dat is ook gebeurd. Deze transfer is goed voor Villarreal, voor mij en voor Ajax", aldus de wereldkampioen.

]

"Het was een lastige beslissing. Er is geen plek waar ik me zo op mijn gemak heb gevoeld als hier. Maar ik ben blij met de stap die ik ga zetten", gaat Rulli verder. "Woorden komen te kort om iedereen te bedanken voor wat ze voor mijn carrière en mijn familie hebben betekend. Villarreal is een club die altijd een plek in mijn hart zal hebben. Ik ben iedereen dankbaar."

Transfersom

Ajax rondt naar verwachting de komst van Rulli vandaag of morgen af. Over het bedrag dat met de transfer is gemoeid, is nog enige onduidelijkheid. Waar De Telegraaf woensdag stelde dat Ajax tien miljoen euro inclusief bonussen betaalt, rept Marca deze donderdag over een transfersom van 15 miljoen euro. Rulli wordt hoe dan ook de duurste Eredivisie-keeper ooit. Joël Drommel voert met een transfersom van 3,5 miljoen euro die ranglijst op dit moment nog aan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen