Naam Kudus valt nu ook bij lastige zoektocht Manchester United

5 januari 2023, 13:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Manchester United onderzoekt de mogelijkheden om Mohammed Kudus over te nemen van Ajax, zo claimt 90min. De 22-jarige Ghanees is door de club van trainer Erik ten Hag op een lijstje gezet met mogelijke vervangers van Cristiano Ronaldo. Manchester United heeft nog geen bod uitgebracht, maar achter de schermen zouden er wel al gesprekken hebben plaatsgevonden.

Het is geen geheim dat Manchester United op zoek is naar een aanvallende versterking. De mogelijke verkoop van de club door de familie Glazer bemoeilijkt de zoektocht echter wel. The Red Devils willen op dit moment geen grote uitgaven doen, wat ook een reden lijkt te zijn dat er niet werd doorgepakt in de jacht op Cody Gakpo. De voorkeur gaat uit naar 'goedkope' deals, terwijl er ook wordt overwogen om spelers te huren met een koopoptie.

Manchester United bekijkt of Kudus in deze categorie valt. De middenvelder annex aanvaller is zeker niet de enige speler die in verband wordt gebracht met een transfer naar de Engelse topclub. Ook de namen van onder meer Memphis Depay (FC Barcelona), Eric Maxim Choupo-Moting (Bayern München) en zelfs Olivier Giroud (AC Milan) vallen op Old Trafford. De naam van Vincent Aboubakar zingt eveneens rond sinds de komst van Ronaldo bij Al-Nassr.

Er zijn een hoop clubs die Kudus in het vizier hebben. Vlak voor de jaarwisseling maakte Bild bekend dat Borussia Dortmund op pole position ligt om de Ghanees over te nemen van Ajax. Vanuit de Premier League zou er ook interesse zijn van Arsenal, Chelsea en Newcastle United. Afgelopen zomer zag Kudus een transfer naar Everton in het water vallen.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen