Luc Castaignos duikt op bij laagvlieger tweede niveau Duitsland

5 januari 2023, 09:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Luc Castaignos is binnenkort mogelijk weer op de Duitse velden te bewonderen. De clubloze spits is opgedoken bij 1. FC Magdeburg, dat zich in Turkije voorbereidt op de tweede seizoenshelft.

Castaignos is al geruime tijd op zoek naar een nieuwe werkgever. Afgelopen zomer liep zijn contract bij OFI Kreta af. Een groot succes was zijn Griekse avontuur niet: in anderhalf jaar tijd maakte hij slechts één doelpunt in twintig competitiewedstrijden. Op 8 januari vorig jaar kwam Castaignos voor het laatst in een officieel duel in actie.

Bij Magdeburg mag hij de komende tijd laten zien wat hij nog in huis heeft. De club meldt niet tot wanneer Castaignos op proef is. Magdeburg kan een versterking wel gebruiken. Halverwege het seizoen staat de club slechts zeventiende op het tweede niveau. Aan het einde van het seizoen degraderen de nummers zeventien en achttien direct uit de competitie.

Castaignos begon zijn carrière bij Feyenoord, waar hij na een seizoen met vijftien competitiedoelpunten de overstap naar Internazionale maakte. Daar kwam hij weinig aan spelen toe, waarna hij via FC Twente terugkeerde in de Eredivisie. Daarna speelde Castaignos voor Eintracht Frankfurt, Sporting Lissabon, Vitesse (huur), het Zuid-Koreaanse Gyeongnam en OFI Kreta.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen