PSV lijkt in zoektocht één naam alvast door te kunnen strepen

5 januari 2023, 09:07

PSV kan zich de moeite besparen om een poging te wagen voor Donyell Malen. Borussia Dortmund wil de 23-jarige aanvaller helemaal niet kwijt, zo meldt het Duitse Sky Sport. Malen werd de afgelopen dagen enkele keren genoemd als mogelijke vervanger van de naar Liverpool vertrokken Cody Gakpo.

Onder meer het Eindhovens Dagblad besprak de optie-Malen. De krant schreef in een analyse dat de Oranje-international als 'denkrichting' geldt, maar dat de kans op zijn terugkeer niet zo groot is. Malen komt weliswaar nog niet helemaal uit de verf bij Borussia Dortmund, maar komt er wel vrij veel aan spelen toe.

De Duitse club wil hem dan ook niet kwijt. Het verkopen én verhuren van Malen is geen optie voor Borussia Dortmund. Dat heeft mede te maken met het feit dat Edin Terzic voorin niet enorm veel te kiezen heeft. Bovendien is de trainer ervan overtuigd dat Malen meer kan laten zien dan hij in de eerste seizoenshelft heeft gedaan. In alle competities maakte Malen dit seizoen nog maar één doelpunt.

Meerdere namen

Bij PSV staan meerdere namen op het lijstje voor de offensieve vacature. Onder meer de namen van Jesper Karlsson (AZ), Viktor Tsygankov (Dinamo Kiev) en Ola Brynhildsen (FK Molde) zijn gevallen. Sinds gisteren is ook duidelijk dat Keito Nakamura in de gaten wordt gehouden door de Eindhovenaren. De 22-jarige Japanse aanvaller staat op de loonlijst bij LASK Linz, waar hij dit seizoen acht doelpunten heeft gemaakt en vijf assists heeft gegeven.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen