Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Messi boos op Agüero om alcoholgebruik: "Hij zei dat ik moest stoppen"

Messi boos op Agüero om alcoholgebruik: "Hij zei dat ik moest stoppen"

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 januari 2023 – Sergio Agüero heeft nog enkele tijd last gehad van het uitbundige vieren van het wereldkampioenschap dat Argentinië in Qatar wist te winnen. In een livestream op het platform twitch heeft de voormalig topspits van onder meer Manchester City uitgebreid verteld over de festiviteiten die uitbraken na de WK-finale. 

In december van 2021 zette Agüero een punt achter zijn carrière vanwege hartritmestoornissen, maar dat betekent niet dat zijn rol bij de nationale ploeg van Argentinië meteen voorbij was. Sinds zijn pensioen is de 101-voudig international nauw betrokken bij de activiteiten van zijn goede vriend Lionel Messi en was hij dus volop aan het feesten na de zege op Frankrijk. Beelden van Agüero die de wereldbeker hooghoudt en Messi op zijn schouders nam gingen dan ook snel de wereld over.

De oud-spits gaf zelf echter toe wel te veel gedronken te hebben die avond. Hier was Messi echter niet van gediend. "Ik dronk veel, maar ik at niets. Daarom kwam het sterk binnen. We waren wereldkampioen geworden. Als me iets moest overkomen, dan maar daar. Messi werd boos op me en zei dat ik moest stoppen. Hoe kon ik stoppen? We waren wereldkampioen. Ik was zo gelukkig. Ook daarom had de alcohol dubbel zoveel effect als normaal", aldus Agüero.

Rugpijn door Messi
Ook het dragen van Messi, hoe vriendelijk ook, was uiteindelijk van korte duur voor Agüero. "Mijn rug deed erg pijn. Op een gegeven moment kon ik het niet meer aan. Ik kon me niet eens omdraaien. Als ik me had omgedraaid, was ik in het ziekenhuis beland. Hij merkte het, want we keken elkaar aan. "Maak je geen zorgen, je bent wereldkampioen, maar mijn rug doet pijn", zei ik. Toen ging hij van me af", lichtte Agüero toe. 
Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd