Cristiano Ronaldo kan meteen zijn debuut maken voor Al-Nassr

5 januari 2023, 07:00

Aan het begin van iedere dag brengt FCUpdate.nl haar eigen spoorboekje. Met een handig overzicht brengen we in kaart wat het nieuws van de dag gaat worden, welke specials er online komen, welke duels er op het programma staan en wat voor voetbal op tv komt. Dit is wat je allemaal kunt verwachten op donderdag 5 januari.

Wedstrijden

Al-Nassr - Al-Taee (16:00 uur)

Nooit in de geschiedenis zal er zoveel aandacht zijn besteed aan een wedstrijd in de Saudi Professional League als vandaag. Cristiano Ronaldo kan namelijk zijn debuut maken voor Al-Nassr in de thuiswedstrijd tegen Al-Taee. De koploper van de Saoedische competitie trapt in Riyhad om 16.00 uur af, maar of het ergens (legaal) te bekijken is voor ons in Nederland is nog maar de vraag.

Chelsea - Manchester City

We zijn het niet gewend om een kraker van dit formaat op een donderdagavond te zien vallen, maar het gaat toch gebeuren. De twee grootmachten Chelsea en Mancherster City hebben hun WK-gangers weer binnen en gaan de strijd met elkaar aan. City probeert koploper Arsenal niet uit het oog te verliezen, terwijl Chelsea hard moet vechten om niet buiten de top-4 te vallen. De laatste drie ontmoetingen werden gewonnen door City, zonder tegentreffers.

Voetbal op tv

21.00 uur: Chelsea - Manchester City, ViaPlay, live verslag van het duel in de Premier League.

21.15 uur: Santa Clara - Braga, Ziggo Sport, live verslag van het duel in de Primeira Liga.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen