Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Lang doet opvallend verzoek bij Club Brugge na afscheid Vormer

Lang doet opvallend verzoek bij Club Brugge na afscheid Vormer

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

4 januari 2023 – Ruud Vormer was jarenlang een van de belangrijkste spelers bij Club Brugge, maar inmiddels is zijn speeltijd gering. Hij vertrekt daarom op huurbasis naar Zulte Waregem, waarna zijn contract bij Brugge afloopt en een definitief afscheid voor de hand ligt. Noa Lang heeft op Instagram een opvallend verzoek gedaan aan Club om de middenvelder te eren voor zijn prestaties.

'Vormer trekt tot het einde van het seizoen naar Essevee en is daarna einde contract. Bedankt voor alles, Ruud', schrijft de club op Instagram. Noa Lang was er snel bij om hier op te reageren: 'nummer 25 aan niemand meer geven', aldus de flamboyante vleugelflitser. Veel supporters zijn het hier mee eens. 'Ik hoop dat ze deze Legend nog een gepast afscheid gunnen en ze mogen een prachtig filmpje over zijn legacy maken', schrijft een fan.

Er zijn al twee nummers bij Club Brugge die niet meer uitgegeven worden. Nummer 23 is na het overlijden van François Sterchele uit de roulatie gehaald. Ook nummer twaalf mag niet meer gebruikt worden door een speler van de club, het nummer verwijst naar de supporters. Feyenoord is een van de andere clubs die het nummer ook in de ban hebben gedaan.

Vertrek Lang nog niet in aankomst
Het leek er lang op dat Lang ook zou vertrekken bij Club Brugge, maar hij blijft vooralsnog zitten en wachten op een grote Europese club. Na een reeks tegenvallende resultaten werd trainer Carl Hoefkens ontslagen, Scott Parker volgt hem op. De oud-speler van Chelsea en Spurs heeft bij Bournemouth en Fulham voor de groep gestaan, nu gaat hij de nummer vier van de Jupiler Pro League onder zijn hoede nemen. Voor Lang is het te hopen dat de komst van Parker hem weer een basisplaats op zal leveren.

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd