Vormer sluit horror-periode af en laat Club Brugge achter zich

3 januari 2023, 19:45

Ruud Vormer vervolgt zijn loopbaan officieel bij Zulte Waregem. De 34-jarige middenvelder komt over van Club Brugge, waar de viervoudig Oranje-international al een tijdje op een zijspoor zat. In het shirt van Zulte Waregem hoopt Vormer eindelijk weer eens veel minuten te kunnen maken.

De ex-speler van AZ, Roda JC en Feyenoord wordt eerst een half jaar gehuurd. Daarna neemt Zulte Waregem, de huidige nummer zeventien van de Jupiler Pro League, hem definitief over. "Ik heb echt zin om opnieuw te voetballen. Ik vind Zulte Waregem al lang een heel mooie club. Ik mis misschien wat wedstrijdritme, maar ik wil me helemaal geven voor Essevee en het behoud in 1A", aldus Vormer op de clubwebsite van Zulte.

Lees ook: Liverpool rondt papierwerk af; debuut lonkt voor aanwinst Gakpo

Ondanks een vertrek via de achterdeur zal het voor Vormer een bijzonder gevoel zijn om Brugge na jaren definitief achter zich te laten. "Club Brugge zal voor altijd mijn Club blijven. Ik beleefde er 8.5 prachtige en succesvolle jaren en kan alleen maar dankbaar terugkijken op die periode. Ik wil iedereen bij de Club en alle supporters van harte bedanken en zie jullie zeker nog terug in de toekomst!", liet hij weten via de clubkanalen van zijn ex-werkgever.

Zijspoor

Vormer speelde in totaal 356 wedstrijden voor Brugge. De middenvelder werd uiteindelijk vijf keer landskampioen en pakte met zijn club ook de Beker van België (1x) en Supercup (4x). Daarnaast was hij een tijdje aanvoerder en won Vormer in 2017 de Gouden Schoen. Dit seizoen kwam Vormer niet meer in de plannen voor in het Jan Breydel Stadion. Hij speelde slechts drie wedstrijden en kiest nu dus eieren voor zijn geld.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen