Linssen over 'WhatsApp-gate' Feyenoord: "Telefoon bleef trillen"

3 januari 2023, 16:00   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Bryan Linssen heeft anderhalf jaar na dato nog eens uitgebreid teruggeblikt op een bizar incident tijdens zijn periode bij Feyenoord. Rond de transfer van Steven Berghuis naar Ajax lekte namelijk de groepsapp van de Rotterdammers uit. Ook het telefoonnummer van Linssen kwam zo op het internet terecht.

"Ik weet niet meer precies wat er allemaal in die groepsapp stond", aldus Linssen in de podcast Fresia & Milan parkeren de bus van ESPN. "Steven was op dat moment nog niet naar Ajax, maar werd al bedreigd en van dat soort domme dingen. Daarom moest hij een nieuw nummer hebben. Hij wilde natuurlijk niet dat iedereen dat nummer meteen weer had. Dan begint het drie minuten later weer opnieuw. Vandaar dat hij toen uit die groepsapp ging, maar hij was toen nog niet naar Ajax."

Lees ook: Feyenoord gaat voor twee posities de winterse transfermarkt op

Een ondoordachte actie van een teamgenoot bezorgde een aantal Feyenoord vervolgens een drukke middag. "Een jonge jongen wilde alles naar zijn vrienden sturen en had dat niet zo slim gedaan. Die had beter mijn nummer even kunnen opslaan, dan had niemand mijn nummer gezien. Ik kreeg in twee minuten tijd zoveel binnen, dat was niet meer normaal. Het had een speeltje voor een vrouw kunnen zijn, het was een vibrator die niet meer stopte met trillen."

Ajax

Linssen reageerde zelf ook nog op een berichtje van een onbekende, al wist hij dat nog niet. "Het eerste berichtje dat ik kreeg was met de vraag hoe het met me ging. Ik keek naar de foto en die jongen kwam me bekend voor. Die vroeg ook of Steven naar Ajax zou gaan, maar zover ik wist was dat nog niet zo. Daarna werd er gevraagd of ik ook naar Ajax zou gaan. Ik reageerde dat ik Feyenoord de mooiste club vond. Gelukkig maar, want het was gewoon een gozer die mijn nummer had gevonden op internet."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen