Nainggolan sneert in statement indirect naar Van Bommel

3 januari 2023, 15:24   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Radja Nainggolan heeft voor het eerst gereageerd op zijn vertrek bij Antwerp. De 34-jarige middenvelder spreekt in een statement zijn dank uit aan onder meer zijn (voormalig) teamgenoten. Over Mark van Bommel rept hij met geen woord.

Antwerp verscheurde kortgeleden het contract van Nainggolan. De routinier was een paar weken eerder uit door Van Bommel uit de selectie gezet nadat hij was betrapt op het roken van een e-sigaret op de reservebank. Eerder in het seizoen werd hij opgepakt vanwege rijden zonder rijbewijs. Al met al was een breuk tussen de club en speler onvermijdelijk.

'Het is zo triest dat het zo eindigt', begint Nainggolan op Instagram. 'Ik wil zeggen dat ik veel goede personen heb ontmoet: de medische staf, 'de witte', 'de mon', onze teammanager Sascha en veel teamgenoten. Het enige wat ik tegen ze wil zeggen is: blijf doorgaan om ons doel van het bereiken van de play-offs te behalen. Ik wens mijn teamgenoten het allerbeste toe. That's it.'

De eerste vier van de Belgische competitie plaatsen zich voor de play-offs waarin aan het einde van het seizoen wordt gespeeld om de landstitel. Antwerp, met onder meer Vincent Janssen, Calvin Stengs en Jurgen Ekkelenkamp in de gelederen, staat op dit moment derde met tien punten achterstand op koploper KRC Genk.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen