Lionel Messi vierde WK-winst met neppe wereldbeker

3 januari 2023, 11:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De WK-winst van Argentinië heeft een hoop verhalen opgeleverd. Lionel Messi brak na het winnen van de wereldtitel het record van meest gelikte Instagram-post met een foto van hemzelf en de wereldbeker. De trofee waarmee de 35-jarige aanvaller poseerde, was echter nep.

Dat wordt onthuld door Clarín, een grote Argentijnse krant. De officieuze replica werd door Paula Zuzulich en Manuel Zaro mee naar Qatar genomen. "De dag van de finale brak aan en we namen de beker mee naar het stadion, opgeborgen in onze rugzak, zodat hij niet te zien was. Na de laatste penalty haalden we de beker tevoorschijn en begonnen te vieren. Op een gegeven moment kwam een familielid van Paredes langs en we schreeuwden tegen hem dat we wilden dat Leandro de beker voor ons signeerde", begint het stel.

De beker legde een hele route op het veld af. "Toen wisten we nog niet dat Messi de beker in zijn handen had gehad. Vrienden stuurden ons foto's en toen we specifieke kenmerken van het onderste deel van de beker zagen, ontdekten we het. Dat was de bevestiging dat Messi met onze beker had geposeerd en dat dat de meest geliefde foto heeft opgeleverd", besluit het Argentijnse koppel.

De Instagram-post van Messi ontving liefst 74 miljoen likes, waarmee hij het record van een mysterieus ei afsnoepte.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen