'Frenkie de Jong draait bij over United en gelooft in project van Ten Hag'

2 januari 2023, 09:58   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

De geruchten over Frenkie de Jong blijven de gemoederen bezig houden. Verschillende media melden dat de middenvelder aankomende zomer toch gaat tekenen bij Manchester United. Afgelopen transferperiode werd De Jong al veelvuldig gelinkt aan de club van zijn oude trainer Erik Ten Hag, maar tot een overstap kwam het niet. In de wandelgangen gaat rond dat de 25-jarige nu wel overtuigd is.

De Jong zou zelfs al telefonisch contact hebben gehad met Ten Hag, schrijft Fichajes maandagochtend. De middenvelder zou daarin gecharmeerd zijn van een dienstverblijf op Old Trafford. Manchester United is nu aan zet om met een goed voorstel te komen om De Jong over te nemen van FC Barcelona.

Zoals gezegd was De Jong afgelopen zomer al dicht bij een overgang naar de Premier League-club. Barcelona, dat verkeerde in grote financiële problemen, wilde meewerken aan een transfer van de middenvelder. De Jong besloot echter om in Catalonië te blijven. Het besluit van de oud-Ajacied om Barcelona nu wél te verlaten, heeft voor woede gezorgd bij de Spaanse koploper. De La Liga-koploper is boos omdat ze liever hadden gezien dat De Jong deze keuze al eerder had gemaakt.

Belangrijke transferwindow aanstaande

Niet alleen De Jong staat voor een vertrek uit Camp Nou. Ook Sergio Busquets lijkt te gaan vertrekken uit Barcelona. Dat zou betekenen dat er twee belangrijke middenvelders vertrekken en de club dus op zoek moet naar waardige vervangers. Een belangrijke transferwindow lijkt dus aanstaande voor de Catalanen, die voorzichtig op zoek moeten naar vervangers. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

bonaire
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hoe vaak zal hier nog over geschreven worden . Elke dag gaat hij weg , of dan toch maar niet . Ik zou persoonlijk wel gaan , Barcelona is eigenlijk klinisch dood op financiël gebied . Elke keer dat gezeur over een contract , die ze zelf hebben aangeboden..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen