Ten Hag beloont Malacia na sterk optreden, Rashford krijgt straf

31 december 2022, 13:33   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Tyrell Malacia mag zich opnieuw vanaf het beginsignaal laten zien bij Manchester United. De linksback van het Nederlands elftal kreeg afgelopen week tegen Nottingham Forest al de kans in de achterhoede en heeft zijn coach Erik ten Hag overtuigd om daaraan vast te houden. United sluit het jaar af tegen Wolverhampton Wanderers.

Concurrent Luke Shaw begint eveneens in de basis. De Engelse verdediger speelt in het hart van de defensie samen met Raphaël Varane. Als rechtsback kiest Ten Hag opnieuw voor Aaron Wan-Bissaka. De Engelsman stelde in de eerste seizoenshelft teleur en leek te mogen vertrekken bij United, maar heeft zijn kans gegrepen en start tegen Wolves opnieuw in de basis.

Ten Hag geeft ook oud-Eredivisionisten Christian Eriksen en Antony een basisplaats. Donny van de Beek sluit het kalenderjaar af als bankzitter. De oud-middenvelder van Ajax moest het in de eerste seizoenshelft ook al vooral doen met een rol op het tweede plan. Marcus Rashford begint op de bank. Ten Hag wilde daar weinig over kwijt, maar hield het op 'disciplinaire redenen'. Het lijkt er dus op dat de aanvaller zich heeft misdragen.

United en Wolves hebben zaterdagmiddag om 13.30 uur afgetrapt. Bij een overwinning stormt United de top vier van de Premier League binnen. Momenteel bedraagt de achterstand op nummer vier Tottenham Hotspur, dat een duel meer heeft gespeeld, één punt.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen