'Karsdorp kan in Premier League concurrent worden van landgenoot'

30 december 2022, 19:22

Fulham overweegt Rick Karsdorp uit zijn lijden te verlossen. De oud-rechtsback van Feyenoord is bij AS Roma op een dood spoor beland en mag daarom komende maand op zoek naar een nieuwe werkgever. Daar hoopt de Engelse degradatiekandidaat Fulham van te profiteren.

Volgens het Italiaanse Il Tempo kan AS Roma op korte termijn een belletje verwachten van Fulham. De Engelse club heeft met Kenny Tete al de beschikking over een rechtsback, maar is naarstig op zoek naar een concurrent. Karsdorp en Tete zouden dus zomaar binnenkort elkaars concurrenten kunnen zijn. Daar gaat Fulham in ieder geval een poging voor wagen.

Daarvoor moet de Engelse club echter wel de portemonnee trekken. Voor AS Roma is een verhuurperiode van de verdediger onbespreekbaar, waardoor een permanente transfer nodig is. Daarvoor moet Fulham een transfersom betalen. De 27-jarige rechtsback, die ook door diverse Italiaanse clubs wordt begeerd, ligt nog tot de zomer van 2025 vast in Rome.

Karsdorp komt bij AS Roma niet meer in de plannen voor na een akkefietje met José Mourinho. De Portugese topcoach verweet de Nederlander niet professioneel te zijn.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Freakes
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Degradatie kandidaat? Staan 9e in de PL

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen