'Voormalig jeugdkeeper Ajax kan bij PSV terugkeren in Nederland'

30 december 2022, 18:08   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

PSV heeft een interessante investering voor de toekomst op het oog. De Eindhovenaren hopen de eigen jeugdafdeling namelijk te versterken met de zeventienjarige doelman Roy Steur. Hij moet overkomen van Bayer Leverkusen, dat hem een jaar eerder juist weer overnam van Ajax. 

Bij Bayer Leverkusen gaat het goed met de ontwikkeling van de piepjonge Steur. Hij is de eerste keeper van het Onder 19-elftal, waar hij onder meer wedstrijden in de Youth League speelde, en mag al regelmatig meetrainen met de hoofdmacht. Steur is daarnaast ook jeugdinternational bij Oranje. 

Hoewel Steur het dus goed voor elkaar heeft in Duitsland, hoopt PSV hem toch te kunnen verleiden tot een terugkeer naar Nederland. Het Eindhovens Dagblad wist daarbij te melden dat de Eindhovense club dicht bij zijn komst is, al moeten de clubs het nog eens worden over een transfersom. 

Steur zou vermoedelijk gehaald worden om in eerste instantie Jong PSV te versterken. In dat geval heeft hij daar concurrentie van Tyrick Bodak (20), Kjell Peersman (19) en Niek Schiks (18). 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen