Collega-verdediger lovend over Martínez: "Heel snel aangepast"

30 december 2022, 13:20

Lisandro Martínez kan terugkijken op een geslaagd eerste halfjaar bij Manchester United. Dat vindt ook zijn collega achterin Victor Lindelöf. De Zweed liet zich op het clubkanaal van de Engelse club zeer lovend uit over zijn nieuwe ploeggenoot, die een halfjaar geleden overkwam van Ajax. 

"Licha heeft zich heel snel aangepast", merkte Lindelöf op. "Ik denk dat iedere teamgenoot in deze ploeg hem daarbij ook heeft geholpen. Hij is een fantastische speler en heeft al eerder op erg hoog niveau gepresteerd, ook bij zijn nationale ploeg. Dat heeft ons ook weer geholpen."

Wat het is dat Martínez aan het Manchester United van Erik ten Hag heeft toegevoegd? "Al sinds hij hier is, heeft hij het fantastisch gedaan. Zijn energie en passie heel belangrijk voor ons als team. Hij doet alles wat hij doet altijd op honderd procent en dat is hoe het hoort. Ik hoop dat hij dit niveau kan volhouden."

Direct basisspeler

Dat Martínez zich snel heeft aangepast, blijkt wel uit het feit dat hij al vanaf het begin vrijwel altijd in de basis stond. In de Premier League speelde hij mee in veertien van de zeventien wedstrijden, allemaal vanaf de aftrap. In de Europa League begon hij vijf keer als basisspeler en viel hij één keer in. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen