Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Ronaldo krijgt mogelijk Barcelona-icoon als teamgenoot bij Al Nassr'

'Ronaldo krijgt mogelijk Barcelona-icoon als teamgenoot bij Al Nassr'

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

30 december 2022 – Het Saoedische Al Nassr lijkt zich binnenkort te gaan versterken met Cristiano Ronaldo. De ambities van die club houden echter nog niet op met die stunttransfer, want ook verschillende andere grote namen worden deze dagen aan Al Nassr gelinkt. De meest recente: FC Barcelona-middenvelder Sergio Busquets. 

Busquets beschikt bij FC Barcelona nog altijd over een aflopend contract, terwijl de geruchten over het mogelijke verlengen daarvan of juist een nieuwe bestemming elkaar in rap tempo opvolgen. Barcelona en Inter Miami leken de voornaamste kanshebbers, maar volgens Mundo Deportivo mengt nu dus ook Al Nassr zich in de strijd om de handtekening van de 34-jarige Spanjaard.

Daarbij wil de ambitieuze club uit Saoedi-Arabië Busquets' aflopende contract niet afwachten. Hij zou een 'duizelingwekkend aanbod' hebben gekregen om FC Barcelona al in de winter te verlaten. Bij Al Nassr zou Busquets hoogstwaarschijnlijk samen kunnen spelen met voormalig rivaal in La Liga Cristiano Ronaldo, wiens komst naar verluidt alleen nog maar officieel gemaakt hoeft te worden. 

Grote namen
Al Nassr, de koploper van Saoedi-Arabië, trok eerder al bekende namen als David Ospina, Luiz Gustavo, Vincent Aboubakar en Álvaro González aan. Naast Ronaldo en Busquets werd deze week ook Sergio Ramos aan de club gelinkt. De ambities van Al Nassr om dergelijke grote namen aan te trekken, gaan gepaard met de ambities van het Saoedische voetbal als geheel. Zo hoopt Saoedi-Arabië in 2030 het WK te mogen organiseren. 

Lees ook: 'Al-Nassr gaat naast Cristiano Ronaldo ook voor Sergio Ramos' Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd