'Ronaldo krijgt mogelijk Barcelona-icoon als teamgenoot bij Al Nassr'

30 december 2022, 08:48   Bijgewerkt: 30 december 2022, 09:05

Het Saoedische Al Nassr lijkt zich binnenkort te gaan versterken met Cristiano Ronaldo. De ambities van die club houden echter nog niet op met die stunttransfer, want ook verschillende andere grote namen worden deze dagen aan Al Nassr gelinkt. De meest recente: FC Barcelona-middenvelder Sergio Busquets

Busquets beschikt bij FC Barcelona nog altijd over een aflopend contract, terwijl de geruchten over het mogelijke verlengen daarvan of juist een nieuwe bestemming elkaar in rap tempo opvolgen. Barcelona en Inter Miami leken de voornaamste kanshebbers, maar volgens Mundo Deportivo mengt nu dus ook Al Nassr zich in de strijd om de handtekening van de 34-jarige Spanjaard.

Daarbij wil de ambitieuze club uit Saoedi-Arabië Busquets' aflopende contract niet afwachten. Hij zou een 'duizelingwekkend aanbod' hebben gekregen om FC Barcelona al in de winter te verlaten. Bij Al Nassr zou Busquets hoogstwaarschijnlijk samen kunnen spelen met voormalig rivaal in La Liga Cristiano Ronaldo, wiens komst naar verluidt alleen nog maar officieel gemaakt hoeft te worden. 

Grote namen

Al Nassr, de koploper van Saoedi-Arabië, trok eerder al bekende namen als David Ospina, Luiz Gustavo, Vincent Aboubakar en Álvaro González aan. Naast Ronaldo en Busquets werd deze week ook Sergio Ramos aan de club gelinkt. De ambities van Al Nassr om dergelijke grote namen aan te trekken, gaan gepaard met de ambities van het Saoedische voetbal als geheel. Zo hoopt Saoedi-Arabië in 2030 het WK te mogen organiseren. 

Lees ook: 'Al-Nassr gaat naast Cristiano Ronaldo ook voor Sergio Ramos'

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen